會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Raul_Gonzalez

[西] 西甲休季討論區 2015

Xabi Alonse case
我覺得賓總對輪換已經唔再執著
唔同十年前
TAMTOM 發表於 2015-5-31 23:07

咁賓總隊拿玻里中前場都仲有玩輪換
最前四件加上身後兩件都有

TK 唔係要踢少好多
只不過真係要適時唞下
疲倦未必係體能上而係心理上...(當然角色都有問題在先)

Btw
當年跟賓總外流英超的 XA14 仍未正式轉職殿後位
你都會記得佢仲有生波前插傳或射吧
而佢那些年能夠穩站英格蘭豪門主將確係佢名氣上昇華的重要一步 (喺年少成名踢主力為母會同RM爭西甲之後)
回復

咁賓總隊拿玻里中前場都仲有玩輪換
最前四件加上身後兩件都有

TK 唔係要踢少好多
只不過真係要適時唞下
疲倦未必係體能上而係心理上...(當然角色都有問題在先)

Btw
當年跟賓總外流英超的 XA14 仍未正式轉職殿後位
你都會記得佢仲有生波前插傳或射吧
而佢那些年能夠穩站英格蘭豪門主將確係佢名氣上昇華的重要一步 (喺年少成名踢主力為母會同RM爭西甲之後)
Raul_Gonzalez 發表於 2015-6-1 00:03

我覺得賓總會輪換進攻球員
但防守球員佢好少輪換

Alonse 起唔同時期, 身邊至少有夏文, 施素高, 馬斯
無得比啦
而且當年既老四都比較搶得
唔似佢起皇馬或者拜仁咁
回復

我覺得賓總會輪換進攻球員
但防守球員佢好少輪換

Alonse 起唔同時期, 身邊至少有夏文, 施素高, 馬斯
無得 ...
TAMTOM 發表於 2015-6-1 00:39

賓總隊拿玻里算不時輪換防線組合鳥

冇錯
XA14 算係半推半就轉為全職殿後
(我仍然唔想 TK 步佢後塵...)
回復

干朗達利免費加盟西維爾
回復

干朗達利免費加盟西維爾
hoyte 發表於 2015-6-1 20:55

終於
如季內傳聞
回復

干朗達利免費加盟西維爾
hoyte 發表於 2015-6-1 20:55

遲來的春天
回復

回復

C朗隨地痾又點喎
回復

C朗隨地痾又點喎
Raul_Gonzalez 發表於 2015-6-2 20:01

咪就係, 即時買起塊地都得啦
回復

三年
回復

三年
截拳道小子 發表於 2015-6-3 17:10

皇者回歸
回復

[超感人愛回家 系列]

回復

體內流著RM白血的賓總愛回家係我N年提過N次的我會接受的可能性
因傷過早掛靴, 教過母會RM青訓 (由小朋友到頂層 -- Castilla), 倒戈搶過佢師父迪波斯基嗰支當時地上最強 (皇家馬德里最近一個皇朝) 多達兩次西甲冠軍...
都太久遠了吧, 連 "伊斯坦堡那一夜" 都已十年啦, 更舊的事又有乜參考價值喎
只理近兩季拿玻里柒過無數次囉 (但又畀佢延續到佢盃王命...)

不少主教練仍可因感情因素而肯教主席大人治下的RM
正如我作為皇家馬德里支持者已廿一年
我愛的是這一間球會
而不一定要對後來才出現的人物如主席大人同RM球王發生感情

[舊聞當新聞 系列]

JAMIE CARRAGHER: Real Madrid was always the job Rafa Benitez dreamed of... he used to tell me how much the club meant to him

Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport ... .html#ixzz3bZHSF73h
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
回復

話說魯營不敗男個名號重keep住嗎?
3年... 做唔做得完呢...
回復

Real Madrid C.F.
已讚好的專頁 · 30 分鐘 ·

Rafa Benítez signs his contract with Real Madrid. The new manager will stay with the club for the next three seasons.

Rafa Benítez firmó su contrato con el Real Madrid. El entrenador queda vinculado al club para las próximas tres temporadas.

真係教得足哩三年約...?!
回復

UEFA Champions League 新增了 5 張新相片。
4分鐘

Since the first week of January FC Barcelona have recorded 30 wins, scored 104 goals and conceded just 23.

回復

賓總終於有得以主帥身份坐佢母會主場貝納保主家席...

話說
廿一年前
賓總做過佢師父副手
係迪波斯基第一次 "救火" 教正規軍之時

回復

點解我地仲未正式推出明明流出已久的來季新衫?
回復

皇馬想收番 Casimiro 但係要俾750萬歐元分手費俾波圖
回復

皇馬想收番 Casimiro 但係要俾750萬歐元分手費俾波圖
小妖 發表於 2015-6-4 19:14

多舊魚
賣斷好過啦 (波圖都想)

RM班話事嘅福佳害死盧卡斯.施華
回復