會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Raul_Gonzalez

[西] 西甲 15-16 第2輪 (之後國際賽)

公平咩?
唔公平!

基羅.拿華斯榮升 RM #1 只踢兩場正賽, 都係西甲, 都不失, 仲喺貝納保主場勇救十二碼添喎

Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-1 02:11

結果
基羅.拿華斯的 RM #1 生涯沒能以不失作結...
回復

BREAKING: Real Madrid statement on David #DeGea:

‘1—#MUFC did not open negotations until yesterda ...
截拳道小子 發表於 2015-9-1 20:30

第10句唔好再惡d, 你有成兩個月都唔簽, 簽唔成而家話曼聯搞事
回復

第10句唔好再惡d, 你有成兩個月都唔簽, 簽唔成而家話曼聯搞事
Hakkinen 發表於 2015-9-2 00:55

就算曼聯有心因C朗巴爾 SR 而搞事
都係 RM 自己攞嚟
回復

How's this for a Deadline Day deal in Spain? Joaquin looks as though he is going to be returning to Real Betis, almost 10 years after leaving his boyhood club.

According to reports in Italy, where he is currently with Fiorentina, he is going to sign a three-year deal with the Spanish side.

He also told firenzeviola.it: "I am very happy, I am returning home. Everything has finished in the best way, for me and for the club."

科倫天拿借得巴拉錫高夫斯基之後終於放祖亞昆愛回家
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-1 04:11

Real Betis Balompié 新增了 3 張新相片。
13 分鐘

¡Ya está la camiseta de Joaquín en la Tienda adidas Football del Estadio! Hoy estará abierta hasta las 11 de la noche. ¿Te vienes?
#JoaquínVuelveACasa

回復

Hakkinen 發表於 2015-9-2 00:55

第1句?
回復

第1句?
hehe0114 發表於 2015-9-2 02:09

兩會正式談判以外
仲有好多空間...
回復

九年前離開母會皇家畢迪斯之時, 祖亞昆未為人父...
回復

睇番 real ma 對 Betis

進步好多
支援持球者做得好好, 第一個接應完附近又有第二個  , 1->2->3 即彈 , 好爽
james 將 isco 比下去唔在於入球 , 上場 成isco 拎個球係扭到, 但 hold 得耐
james 簡單D (非能力所限) , 再加埋Benz 走位撞幾腳波 , 成隊進攻好爽快又殺食, 又流暢

中場換晒之後就明顯冇咁夾

卡華查賣得
回復

De Gea 等免簽得啦
回復

睇番 real ma 對 Betis

進步好多
支援持球者做得好好, 第一個接應完附近又有第二個  , 1->2->3 即彈 , 好 ...
國米~魂 發表於 2015-9-2 15:03

同意伊斯高同哈美斯兩大年少已薄有名氣的盤扭高手今時今日真有如此分野...
不過當下有點 "腦閉塞" 的才不止伊斯高一人...總會期望莫德歷 TK 創造得更多更密吧

上季落實簽丹尼路之時, 我都已話卡巴哈爾被投不信任一票...
暫時喪失得來一季半的母會 RM 主力右翼衛, 仍被召入伍...再長此下去唔知點算, 唔通真係季中轉會? (其實就算佢走而唔入新貨都夠駛)
回復

De Gea 等免簽得啦
國米~魂 發表於 2015-9-2 15:06

DAVID DE GEA is considering signing a new deal with Manchester United

如果唔係點打歐洲杯做後備
回復

DAVID DE GEA is considering signing a new deal with Manchester United

如果唔係點打歐洲杯做後備
截拳道小子 發表於 2015-9-2 19:31

原本仲有機會喺外圍賽展開門神接班手續
而家 mola mola (好似係, 除非唔係...即係有奇蹟轉機! 留隊踢返正選!)
回復

馬菲.賴恩傷埋...
回復

馬菲.賴恩傷埋...
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-3 08:07

Yoel: It's my turn
回復

九年前離開母會皇家畢迪斯之時, 祖亞昆未為人父...
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-2 04:38

當年o既Betis都好有睇頭 ~
回復

當年o既Betis都好有睇頭 ~
駿次郎 發表於 2015-9-3 09:16

Joaquin+Varela ge右路
回復

Joaquin+Varela ge右路
hoyte 發表於 2015-9-3 09:19

Ricardo Oliveira, Capi, Denilson, Assuncao, Juanito
做黑馬夠晒貨 ~
回復

Ricardo Oliveira, Capi, Denilson, Assuncao, Juanito
做黑馬夠晒貨 ~
駿次郎 發表於 2015-9-3 09:27

別忘了RM系費蘭度

仲有, 曾殺巴卡, 一度充滿希望, RB 自家製前鋒丹尼.馬田...
回復

大夏薩特: 我不會成為美斯C朗

格利斯文: 我想學似美斯C朗
回復

別忘了RM系費蘭度

仲有, 曾殺巴卡, 一度充滿希望, RB 自家製前鋒丹尼.馬田...:sacch ...
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-3 18:56

那些年,最後Fernando, Melli, Dani 甚至 Arzu 都無成才。

現在已經再沒有愛。
回復