會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 7252|回復: 106

Goal For 2005 (A-Level)

所有關於A-Level既入黎傾啦

補習最佳人選︰
Physics - Ken Chen
Pure/Applied - Y.H. Lau
Ken Chen黎緊邊個Plan好?
補習既野我一d都唔熟添....其實點叫好??
有冇人想送pp比我
[QUOTE=麥旋風]Ken Chen黎緊邊個Plan好? [/QUOTE]
未讀電
a
未讀wave
b
讀上年plan a
b+c
[QUOTE=Raul]有冇人想送pp比我 [/QUOTE]
依度有一D,睇下岩唔岩你用
http://xscatcat.no-ip.com/pl/
[QUOTE=麥旋風]依度有一D,睇下岩唔岩你用
http://xscatcat.no-ip.com/pl/[/QUOTE]
仲乜唔晨早醒比我姐衰鬼
[QUOTE=Sol Campbell]補習既野我一d都唔熟添....其實點叫好??[/QUOTE]
主要係睇notes同口啤
不過人夾人係一個幾重要o既因數
[QUOTE=kawai]未讀電
a
未讀wave
b
讀上年plan a
b+c
[/QUOTE]
A 係咪遲D會教番C果D野?
[QUOTE=麥旋風]依度有一D,睇下岩唔岩你用
http://xscatcat.no-ip.com/pl/[/QUOTE]
有冇pure8幾年果d
個咩網黎嫁
[QUOTE=Raul]仲乜唔晨早醒比我姐衰鬼 [/QUOTE]
但佢得好少
始終都係要Shop
[QUOTE=麥旋風]A 係咪遲D會教番C果D野? [/QUOTE]
時間上唔容許
因為電我係由上年十二月中補到今年六月中
[QUOTE=Sol Campbell]有冇pure8幾年果d
個咩網黎嫁 [/QUOTE]
我補Y.H.Lau果到
佢教親都係past paper
7幾年都好似曾經出現過
但會分左Topic
Ken Chan 呢...佢F.6 d班9月就有架啦
[QUOTE=kawai]時間上唔容許
因為電我係由上年十二月中補到今年六月中 [/QUOTE]

咁咪要補A+C囉?
[QUOTE=CYBASTER]Ken Chan 呢...佢F.6 d班9月就有架啦 [/QUOTE]
查實而加就有
我琴日先一完第一堂
[QUOTE=kawai]查實而加就有
我琴日先一完第一堂 [/QUOTE]
又補番F.6果D?
[QUOTE=kawai]查實而加就有
我琴日先一完第一堂 [/QUOTE]
都未放榜...
咁快有   
[QUOTE=麥旋風]
咁咪要補A+C囉? [/QUOTE]
我相信你會唔明plan c o既野
而我亦相信到時到後會加開intensive for plan a學生(純粹估 ,不過都應該大過一半機會 )
[QUOTE=麥旋風]又補番F.6果D? [/QUOTE]
係consolidation