會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4389|回復: 12

CM 5肯定取消Online功能,玩家不能和其他玩家連線對戰!

CM 5尚未推出,但壞消息卻不斷出現。早已失去了遊戲資料 庫所有資料及遊戲引擎的CM 5,雖然一直堅稱遊戲會比以往更好、更真實、速度更 快、資料更準確等等賣點來吸引玩家,但是,新開發小組BGS方面卻從來沒有正式公開CM 5將會比CM 03/04缺少什麼功能。

近日,本站從察看CM 5英國官方論壇內一些官方人員的言論中,已得知他們明 確表示了CM 5將肯定不會包括網上對戰的功能,對於一眾喜好網上對戰的玩家來說,這個消息無疑令CM 5的支持者感到失望,遊戲大有可能犧牲不少重要功能來 換 取遊戲的速度。而且CM 5官方卻從來沒有向外正式公佈這個消息的真確性,卻只從論壇的言語間表示了,實在令人聯想到CM 5官方正努力將事實拖延不想對外公佈,存 在 隱 瞞消息之嫌。

連佢o地o既moderators都咁講
咁cm5真係yark得
咁就要睇好佢既資料庫會唔僧好似下面個topic咁講...

如果係既話..買少隻game!~
最重要果樣無左
睇黎兩隻game高下立見
[QUOTE=基維蝦]咁就要睇好佢既資料庫會唔僧好似下面個topic咁講...

如果係既話..買少隻game!~[/QUOTE]

咁睇完後我估你都唔會點考慮.... 我試過問o的有玩CM 5試版o既人問佢cap o左幾張球員能力screenshot ... 真係求其到飛起(連random都要係求求其其)..... o的球員能力全部都係5 o既倍數..... 25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75, 80..... 咁同1至20有咩分別呢..........
不嬲都諗住買 fm 5 , 而家加多左機會買

不過等各位仁兄提供意見先
更加唔洗買, 錢都慳返   
改得啦咁...........
o......睇妮要放棄呢隻game
試玩都費時了,浪費hdd空間
nannan 該用戶已被刪除
安啦。。。已经不是垄断时期,大不了他们提前破产~~