會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 96617|回復: 163

[CM4] Training

大家可以係度討論有關CM 03/04 Training 既事
有無人可以post下你地好ge training

thx
[QUOTE=spurs_timduncan]有無人可以post下你地好ge training

thx[/QUOTE]
agree,我train得好唔掂   
[QUOTE=TAMTOM]agree,我train得好唔掂   [/QUOTE]

依家大約6成升

4成跌   :icon088
[QUOTE=spurs_timduncan]   依家大約6成升

4成跌   :icon088 [/QUOTE]
同我差唔多

同電腦都差唔多....
大家宜家係吾係分番開前,中,後咁樣黎練?
我想問下有無人試過用番cm4 既training 方法係cm0304呀?
[QUOTE=mor]我想問下有無人試過用番cm4 既training 方法係cm0304呀?[/QUOTE]

試過以前用個個
好似唔多得
試下呢個training得唔得
我隊波用呢個traing唔錯
不過都唔係一直上升
有時都會見紅
WillieWong 該用戶已被刪除
我用lee個training
都算ok
[QUOTE=mouse88]試下呢個training得唔得
我隊波用呢個traing唔錯
不過都唔係一直上升
有時都會見紅[/QUOTE]
pre果個係唔係gk都用佢@@?
[QUOTE=ray9447]pre果個係唔係gk都用佢@@?[/QUOTE]
我冇用過pre既traing俾gk呀
唔知gk洗唔洗用喎
唔用我都唔覺有咩問題
[QUOTE=mouse88]我冇用過pre既traing俾gk呀
唔知gk洗唔洗用喎
唔用我都唔覺有咩問題[/QUOTE]
咁訓練新秀龍門用邊個好@@
[QUOTE=ray9447]咁訓練新秀龍門用邊個好@@[/QUOTE]
我照用gko個個
都唔差
不過體能方面要注意一下
[QUOTE=mouse88]我照用gko個個
都唔差
不過體能方面要注意一下[/QUOTE]
唔該晒^o^
how to load the save...
[QUOTE=tom]how to load the save...[/QUOTE]
...
pre果d通常去到8月幾多號換返正常架@_@?
[QUOTE=ray9447]pre果d通常去到8月幾多號換返正常架@_@?[/QUOTE]
度度開羅都唔同

我通常都正式比賽前1 week
[QUOTE=spurs_timduncan]度度開羅都唔同

我通常都正式比賽前1 week [/QUOTE]
唔知點解用左個pre之後...
d人會成日唔夠體力= =