FlyingDonkey 發表於 2006-3-21 19:33:16

原帖由 阿忠 於 2006-3-2107:23 PM 發表
多多話「其實我可以幫西西吸出黎...:icon009:」
原來多多係被虐狂:eek:
自從比小西用FJ法鞭打之後已經深深愛上左佢:icon029::icon019:
結果多多成功用口幫何利西吸返個銀出黎
始終小西便秘既問題仍然未解決到 ...
說時遲那時快, 忽然斷背貓狗忠出現, 一野打暈無 pt:icon097:
當奇見到, 說了一句 - 人不能無恥到這個地步 :icon032: 就暈左:icon099:
斷背貓狗忠脅持FJW, 迫多多一齊去 NDS Orz 國見虧佬七狼:icon122:
究竟有什麼企圖?:icon112:

阿忠 發表於 2006-3-21 19:34:43

(你做咩食左餚底獸三個字:icon009:)

FlyingDonkey 發表於 2006-3-21 19:37:40

原帖由 阿忠 於 2006-3-2107:34 PM 發表
(你做咩食左餚底獸三個字:icon009:)
(前兩個 post 都食左:icon032:)

捷克NeVeD子彈 發表於 2006-3-21 19:40:19

當一眾主角配角做緊佢地要做既事
係地球既另一邊
有人正準備放個炸彈炸到呢班x街一獲熟
佢係........................:icon076:

阿忠 發表於 2006-3-21 19:41:03

原帖由 FlyingDonkey 於 2006-3-2107:37 PM 發表

(前兩個 post 都食左:icon032:)

(如果前面兩個post好有默契咁加返你加唔加先:icon009:)

基維蝦 發表於 2006-3-21 19:42:09

原帖由 阿忠 於 2006-3-2107:41 PM 發表

(如果前面兩個post好有默契咁加返你加唔加先:icon009:)
(當奇唔會加:icon032:)

阿忠 發表於 2006-3-21 19:43:10

原帖由 基維蝦 於 2006-3-2107:42 PM 發表

(當奇唔會加:icon032:)

(睇死佢餚底:icon009:)

FlyingDonkey 發表於 2006-3-21 19:44:35

原帖由 捷克NeVeD子彈 於 2006-3-2107:40 PM 發表
係地球既另一邊
佢係........................:icon076:
寶寶:eek2:

原來呢位仁兄老早已經係青山練成 FJ 神功, 點知竟然比傻仔 FJW 誤打誤撞練成:eek:

為免進軍中南海, 繼而賺錢上市大計受損, 所以就準備發動恐怖襲擊...:icon126:

阿爆 發表於 2006-3-21 19:45:09

#33 --> #34, 呢個接位好唔掂:icon101:

FlyingDonkey 發表於 2006-3-21 19:46:17

原帖由 阿忠 於 2006-3-2107:43 PM 發表

(睇死佢餚底:icon009:)
(都未好有默契咁加番:icon032:)

基維蝦 發表於 2006-3-21 19:47:20

原帖由 FlyingDonkey 於 2006-3-2107:44 PM 發表

寶寶:eek2:

原來呢位仁兄老早已經係青山練成 FJ 神功, 點知竟然比傻仔 FJW 誤打誤撞練成:eek:

為免賺錢上市大計受損, 所以就準備發動恐怖襲擊...:icon126:

雖然佢既目標只係FJ西,但係為左不留活口,佢在所不計,要成個炸彈炸埋去..

但係o係佢想發射既時候,有一個人出黎阻住........:icon032:

阿爆 發表於 2006-3-21 19:47:55

次次睇到多多你接既post 都好想x 你 :icon083::icon092::icon101:

FlyingDonkey 發表於 2006-3-21 19:50:14

原帖由 基維蝦 於 2006-3-2107:47 PM 發表

雖然佢既目標只係FJ西,但係為左不留活口,佢在所不計,要成個炸彈炸埋去..

但係o係佢想發射既時候,有一個人出黎阻住........:icon032:
竟然係史譚 :eek2:
史譚明明同FJW 因為 Winning 結怨, 點解會出手阻止呢?:o

Smithy 發表於 2006-3-21 19:56:05

原帖由 FlyingDonkey 於 2006-3-2107:50 PM 發表

史譚明明同FJW 因為 Winning 結怨, 點解會出手阻止呢?:o 原來史譚想保護傑夫:eek2:
佢地兩個為女主播而結識,漸漸產生出感情:icon048:

阿爆 發表於 2006-3-21 19:56:26

原帖由 FlyingDonkey 於 2006-3-2107:50 PM 發表

史譚明明同FJW 因為 Winning 結怨, 點解會出手阻止呢?:o

史譚 同 寶寶講 : 「 你咁樣放個炸彈去香港 , 會炸死埋我o的主播姐姐ga wor , 千祈唔好亂黎...:icon003: 我仲未得到佢地任何一個人ga:icon099: 」

華頓 發表於 2006-3-21 20:00:44

原帖由 捷克NeVeD子彈 於 2006-3-2107:40 PM 發表
係地球既另一邊
呢段玩野咩:icon054::icon057:

~~冬之子~~ 發表於 2006-3-21 20:03:18

原帖由 Smithy 於 2006-3-2107:56 PM 發表
原來史譚想保護傑夫:eek2:
佢地兩個為女主播而結識,漸漸產生出感情:icon048:
可惜寶寶一d都唔憐香惜玉
一手推開史譚
o係近距離之下對住史譚連開六槍:eek2:

Smithy 發表於 2006-3-21 20:04:50

原帖由 FlyingDonkey 於 2006-3-2108:03 PM 發表
呢個係表面原因:o

呢個係事實:o

當史譚同寶寶盤場大戰三百回合, 覆雨翻雲, 高潮迭起之際, 忽然發現, 小妖竟然在暗處偷拍...:eek2: 當兩人正諗住打獲小妖既時候,小S突來救駕:D

Smithy 發表於 2006-3-21 20:08:29

原帖由 ~~冬之子~~ 於 2006-3-2108:03 PM 發表

可惜寶寶一d都唔憐香惜玉
一手推開史譚
o係近距離之下對住史譚連開六槍:eek2: 誰知唔止d女主播
連d子彈見到佢都走夾唔抖
:eek2:正當佢諗住反擊之際...

~~冬之子~~ 發表於 2006-3-21 20:10:17

好亂呀:eek2:
頁: 1 2 [3] 4 5 6
查看完整版本: 簡單好玩故事接龍1--何利西填海變斷背