會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2565|回復: 9

波衫有d花左!有冇人知點搞?

之前上網訂左件曼聯第二作客(藍色),前幾日就送到尼!但係唔知件衫有幾條灰色既花痕!條痕唔知係線定係粉尼,捽又捽唔甩!有冇人知點搞?因為係上網訂所以要換既又好麻煩...而且咁少野我又驚唔受理!雖則果少少痕唔係話好明顯..但係就感覺件衫有少少唔完美!

同埋有冇人知d膠字巢左點算?因為我件衫個AIG唔知點解好巢...反而後面d字又ok!
原帖由 jl20 於 2008-11-12  07:44 PM 發表

同埋有冇人知d膠字巢左點算?因為我件衫個AIG唔知點解好巢...反而後面d字又ok!

Place a thick towel over the 膠字, iron on the thick towel.
Do not adjust the temperature to highest, just iron on the thick towel to see if the 膠字 is ok... If not, adjust higher temperature...

DO NOT DIRECTLY IRON ON THE 膠字!!!!!~~~
回復

原帖由 jl20 於 2008-11-12  07:44 PM 發表
之前上網訂左件曼聯第二作客(藍色),前幾日就送到尼!但係唔知件衫有幾條灰色既花痕!條痕唔知係線定係粉尼,捽又捽唔甩!有冇人知點搞?因為係上網訂所以要換既又好麻煩...而且咁少野我又驚唔受理!雖則果少少痕唔係話好明 ...

Any photo??~~
回復

回復

回復

之前上網訂左件曼聯第二作客(藍色),前幾日就送到尼!但係唔知件衫有幾條灰色既花痕!條痕唔知係線定係粉尼,捽又捽唔甩!有冇人知點搞?因為係上網訂所以要換既又好麻煩...而且咁少野我又驚唔受理!雖則果少少痕唔係話好明 ...

everyone have different feeling....
I dunno how obvious is the mark....
If you reli not satisifed, I suggest you taking a photo, circle the mark and report to the customer services deprtment by email....
Do not remove the tag... see if what they advise....
回復

我圈低左花果到,你地點睇?

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

原帖由 jl20 於 2008-11-12  09:19 PM 發表
我圈低左花果到,你地點睇?

哈哈哈哈...當件衫係車??花左................
去車房補返D油咪得...哈哈
回復

原帖由 ryanchan115 於 2008-11-12  11:38 PM 發表

哈哈哈哈...當件衫係車??花左................
去車房補返D油咪得...哈哈

唔好笑 真係急問架
回復

拎塊白毛巾隔住燙兩下就無嘢啦
回復