會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 射手shooter

NBA season 2012-13

球PICK & ROLL 防守差到
Hakkinen 發表於 2012-11-28 14:36

2個一齊縮....玩野咩
回復

2個一齊縮....玩野咩
Penny仔 發表於 2012-11-28 23:02

蛋東尼表示, 防守不關我的事
回復

Rondo
回復

Rondo
TinTin 發表於 2012-11-29 14:39

之前已經有牙齒印

回復

The NBA announced Friday that the San Antonio Spurs organization has been fined $250,000 for its decision to send four players home prior to the Spurs' Nov. 29 game in Miami. The Spurs' actions were in violation of a league policy, reviewed with the NBA Board of Governors in April 2010, against resting players in a manner contrary to the best interests of the NBA.

NBA Commissioner David Stern stated: "The result here is dictated by the totality of the facts in this case. The Spurs decided to make four of their top players unavailable for an early-season game that was the team's only regular-season visit to Miami. The team also did this without informing the Heat, the media, or the league office in a timely way. Under these circumstances, I have concluded that the Spurs did a disservice to the league and our fans."
回復

全國電視直播先嚟玩野, 史端一定要做野
回復

我係普波的話,下次再對炎兼直播果陣,出full team但擺爛黎打
回復

馬刺半力都打到熱火氣喘
回復

Howard for three..........
回復

Penny仔 發表於 2012-12-1 11:50

出班攰既正選未必有出呢班副選咁好睇, 隨時半場就BLOW OUT
回復

Penny仔 發表於 2012-12-1 11:50

我覺得咁唔尊重人地班副選, 總之係球員個LIST 度個教練想出邊個就出邊個, 關Q 你事咩? 邊條例話唔畀出NEAL 打正選?
回復

我覺得咁唔尊重人地班副選, 總之係球員個LIST 度個教練想出邊個就出邊個, 關Q 你事咩? 邊條例話唔畀 ...
Lingling316 發表於 2012-12-1 20:36

咁又冇話唔比
但老老實實....你出個咁既陣,真係完全唔比面電視台
仲有買飛入場既觀眾
你季尾出副選留力大家心照,有d野大家醒水咪算
我覺得今次波波係過火左d
回復

咁又冇話唔比
仲有買飛入場既觀眾
你季尾出副選留力大 ...
Penny仔 發表於 2012-12-1 21:47

但係保護班老將又有咩問題
咁下次衰d擺晒入每日觀察名單囉
回復

但係保護班老將又有咩問題
咁下次衰d擺晒入每日觀察名單囉
hehe0114 發表於 2012-12-1 22:36

去到齋坐板, 場都唔出
回復

咁又冇話唔比
仲有買飛入場既觀眾
你季尾出副選留力大 ...
Penny仔 發表於 2012-12-1 21:47

MARKETING 角度可以係咁諗, 但買飛入場既觀眾場場都有...
又冇條例話一定要出哂最勁既球員....
而家STERN 即係無法可依既情況下罰人錢, STERN 玩大D定波波玩大D?
回復

MARKETING 角度可以係咁諗, 但買飛入場既觀眾場場都有...
而家STERN  ...
Hakkinen 發表於 2012-12-1 22:55

我覺得同早排奧運羽毛球雙打個case咁上下咋.....
球例一樣冇講明唔可以故意打個波落網
但結果全部取消資格

...有d野,大家跟住個默契做就相安冇事
前幾年Duncan dnp 原因係old 都夠膽死,果陣nba也沒出聲吧
留力還留力,大家識做就當冇事啦
但始終唔可以過火位...波波一次過收起4個主力,果場仲要係全國電視直播
大佬,好難交代架嘛,你玩留力都搵過另一場啦

結果而家咪搞到你做初一, 我做十五....
不過呢單野好小事姐,
大家以後識做就冇問題
回復

波波呢舖係玩大左少少既

簡單D, O個4個齋遊飛機河唔換波衫, 職業球員一定有傷病, 乜病都有得賴架啦
回復

而家STERN  ...
Hakkinen 發表於 2012-12-1 22:55

唔交罰款咁會點
回復

我覺得同早排奧運羽毛球雙打個case咁上下咋.....
球例一樣冇講明唔可以故意打個波落網
但結果全部取消資格 ...
Penny仔 發表於 2012-12-2 01:30

我又唔係咁睇,如果出正選球球特登炒粉先好似你講個case,出副選盡全力冇問題
回復

我又唔係咁睇,如果出正選球球特登炒粉先好似你講個case,出副選盡全力冇問題 ...
Lingling316 發表於 2012-12-2 21:19

回復