會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

[FM] FM 2005 問題區

[QUOTE=garnett2003]風扇我有3把
一把cpu本身
仲有2把抽風既

除左fm之外
玩其他game呀
上網果d都冇問題
如果一玩fm
load番一陣
就會reboot呀[/QUOTE]
FM 會去盡你個CPU , 可能[/COLOR]搞到你個CPU overheat 要reboot ...   [/COLOR]
回復

[QUOTE=Leroy]3 問題:

Media Handling 愈高會點ga?

今集 bin d country is EU Nations?

點解 no 英磅, only EU gei...[/QUOTE]
能力高左 , 唔代表o的咩 (因為你go on holiday 幾年咁都會自己升到好高 , 但係你實則上你咩都無人做過的)

跟現實的 ... 好多 ... 或者你search players 揀eu nation 睇下有咩國家  

有 ... Preferences 入面 , Currency 到有英磅的[/COLOR]
回復

[QUOTE=爆牙度](因為你go on holiday 幾年咁都會自己升到好高 , 但係你實則上你咩都無人做過的)
[/COLOR][/QUOTE]
fm唔得la   
回復

[QUOTE=spurs_timduncan]fm唔得la   [/QUOTE]
得 , 我試過 , 不過升得勁慢[/COLOR]
回復

502幾時release
回復

我想問個低能問題......
點樣張fm剷左佢.......
我搵唔到uninstall個程式........
新增移除度又冇........
回復

FM點改字型架??
回復

[QUOTE=爆牙度]得 , 我試過 , 不過升得勁慢[/COLOR][/QUOTE]
cm 2x年就爆曬

fm去到205x,1小小都未升過
回復

試下POST係度先……
我玩玩下FM 既windowsmode,襟continous,個畫面無先? 搳u消失」左,係「window工作管理員」亦見唔到隻ame ,即係隻game自己close左。
我玩正版

請問點解會咁既lei?
關部機事?定係程式撞左?
回復

淫魔123 該用戶已被刪除
我想下~佢踢緊波個時~有冇得唔要佢d聲呀???
回復

[QUOTE='淫魔123']我想下~佢踢緊波個時~有冇得唔要佢d聲呀???[/QUOTE]
Options --> Preferences --> untick "Play Sounds"[/COLOR]
回復

[QUOTE=Schmeven]試下POST係度K…
我玩玩下FM 既windowsmode,襟continous,個畫面無先? 搳u消失」左,係「window工作管理員」亦見唔到隻ame ,即係隻game自己close左。
我玩正版

請問點解會咁既lei?
關部機事?定係程式撞左?[/QUOTE]
你post係FM 版都係我答你咋 ma   [/COLOR]
回復

[QUOTE=MONKEY87914]FM點改字型架??[/QUOTE]help
thx
回復

[QUOTE=cowred]我想問個低能問題......
新增移除度又冇........[/QUOTE]
搵人答下我..........   
回復

[QUOTE=cowred]搵人答下我..........   [/QUOTE]
控制台>新增及移除>CLICK FM個個移除
回復

[QUOTE=cowred]我想問個低能問題......
新增移除度又冇........[/QUOTE]
......[/COLOR]
回復

[QUOTE=杰少仔]502幾時release [/QUOTE]
起碼下個禮拜[/COLOR]
回復

[QUOTE=MONKEY87914]FM點改字型架??[/QUOTE]
去windows 本身 font 個folder 到揀字型 (3種)

paste落
C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2005\data\fonts

改番做fmxxx,fmxxx,fmxxx個3個名  

P.S. xml 用wordpad開[/COLOR]
回復

d 球隊 logo應該擺去邊度?
回復

我想問問點整自己個d wallpaper入隻game到
之前有人係道講過
但係我試過
連fm都入唔到
回復