會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

[CM4] CM 03/04 好球員推薦

[QUOTE=Reds007]點解無人推薦溫布頓新星既?
Name: L.Morgan
Position: AM L
crossing有20,高速,有腳法,
又係果句,大球會後備,小球會正選

J.Butwood
Position: DC
一開始實力一般,放佢去預備組練1、2年就會變得好勁

呢兩名球員可以等溫布頓破產後先買,
Morgan大約幾百k至1.xm就買到,
Butwood就幾十k搞掂[/QUOTE]
BURWOOD丫
下次拯救溫布頓先  
[QUOTE=Hakkinen]下次拯救溫布頓先  [/QUOTE]

好似成日好鬼快就破產

p.s.我入錯topic??   
[QUOTE=spurs_timduncan]好似成日好鬼快就破產

p.s.我入錯topic??   [/QUOTE]
我回番上個POST者   我o個度英超好多球員借黎借去,借到亂哂  
[QUOTE=Hakkinen]我回番上個POST者   我o個度英超好多球員借黎借去,借到亂哂  [/QUOTE]

今年真實咪又係咁
話時話玩CONFERENCE有咩球員岩用    唔使錢既  
[QUOTE=Hakkinen]話時話玩CONFERENCE有咩球員岩用    唔使錢既  [/QUOTE]
我仲未find到
有d勁少少的自由身又唔肯黎...

睇黎要靠借人..
[QUOTE=Hakkinen]話時話玩CONFERENCE有咩球員岩用    唔使錢既  [/QUOTE]
我1個都無簽
無借

原班人馬打
[QUOTE=DDT]Sebastian Saja
位置: GK (wonderful )
國籍: Argentina
球會:San Lorenzo
年齡: 24
大約身價:5m - 8m

Giampaolo Pazzini
位置: FW (極品前鋒 頭頂腳踢都超掂 )
國籍: Italy
球會:Atalanta
年齡: 19
大約身價:6m - 9m[/QUOTE]
Pazzini我岩岩簽左
我個save佢finishing, heading都係20
ARM ARM發現係冇可能借到勁人的
[QUOTE=FourEyes]Pazzini我岩岩簽左
我個save佢finishing, heading都係20[/QUOTE]
Pazzini 都係好勁...

Atalanta 降左班..
大把好野搶...
dobson dr/c
350k
球會:brentford
22歲
我出到9m都買唔到pazzini呀﹗
你地用幾多錢買架?
仲有我想順便問下用幾多錢先可以買到reyes?
[QUOTE=mor]我出到9m都買唔到pazzini呀﹗
你地用幾多錢買架?
仲有我想順便問下用幾多錢先可以買到reyes?[/QUOTE]

我用22.75m...
去卡塔爾搵番巴迪高番o黎=.=
好鬼勁但只需0.1x m到=.=
22.75m?
你咁有錢架?
我用barcelona雖然有30m,但係我唔會咁樣用錢法﹗我通常都係買平野,同埋用bosman簽左好多勁人,好似deco, bonera, collocini, davids, 夏格維思....
買番黎最貴都係coco,4.2m........
[QUOTE=mor]22.75m?
你咁有錢架?
我用barcelona雖然有30m,但係我唔會咁樣用錢法﹗我通常都係買平野,同埋用bosman簽左好多勁人,好似deco, bonera, collocini, davids, 夏格維思....
買番黎最貴都係coco,4.2m........ [/QUOTE]

我買reyes果陣都未有咁多人比我bosman...
我都同你差唔多之嘛....
我賣哂seedorf, shevchenko ,rui costa ,恩沙基etc.......
個transfer fund去到鬼咁高
再係周圍叫班scout搵左一大班新野返唻...
用錢又唔係多...
豪又有咩所謂...
何況我d球員salary又唔係高...
最高果班都走哂...
新呢班打得仲好過果d....
有沒有好的dmc推介???
parma用的,最好左腳,當然右腳也行hehe,
10m以內的, 謝謝
咁你有無d好既eu球員介紹呀?我想買個ok既sc做kluivert 同saviola 既後備,但係都唔知買邊個,可以買到既都只係non-eu球員,但係我隊波已經爆左quota........
同埋認為我應該賣走d乜野人,我隊barcelona同原本陣容差唔多,係多左mexes, kristensen, coco 同埋pandiani﹗
[QUOTE=mor]咁你有無d好既eu球員介紹呀?我想買個ok既sc做kluivert 同saviola 既後備,但係都唔知買邊個,可以買到既都只係non-eu球員,但係我隊波已經爆左quota........
同埋認為我應該賣走d乜野人,我隊barcelona同原本陣容差唔多,係多左mexes, kristensen, coco 同埋pandiani﹗[/QUOTE]
cerci
roma