會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

[FM2007] FM 2007 問題區 (#1 Q&A #2 Training Centre #3 - 5 其他資料)

阿爆
仃集你地會唔會有dtraining schedule 可以提供比我地lee d懶鬼a?
回復

原帖由 Hin13 於 2006-10-20  08:42 AM 發表
阿爆
仃集你地會唔會有dtraining schedule 可以提供比我地lee d懶鬼a?

知道為何今集沒有Training 既置頂Topic 嗎 ?? 就係因為應該係用一人一Training , 所以Training 根本就唔會有野要討論..... 不過分大位置既Training , 過一排我都會整出黎放係#2 到既....
回復

原帖由 卡仔 於 2006-10-19  10:28 PM 發表
想問英超球會logo 係咪放o係(Football Manager 2007\data\graphics\pictures\logos\huge\clubs\eng)度
我dl個野冇notepad的
放左之後又冇反應

有無做番呢o的step ??

有關新增左任何logo 事項

1. 整好哂之後
2. 去preferences untick [use skin cache]
3. restart FM 2006
4. 再去去preferences tick 番[use skin cache] 就完成
回復

有ddt generator未呀?
回復

原帖由 阿爆 於 2006-10-20  09:51 AM 發表

有無做番呢o的step ??

有關新增左任何logo 事項

1. 整好哂之後
2. 去preferences untick
3. restart FM 2006
4. 再去去preferences tick 番 就完成

係呀 就係呢個呀
不過淨係得d衫得囉 d 球會logo唔得呢~~~

thx
回復

我想問下...
"賽事名稱修正檔"unzip左之後
用咩software開架 ?!
回復

原帖由 5369 於 2006-10-20  03:19 PM 發表
我想問下...
"賽事名稱修正檔"unzip左之後
用咩software開架 ?!

玩家下載後只要將檔案解壓至你的FM 2007「data \ db」資料夾內即可。
回復

原帖由 阿爆 於 2006-10-20  05:02 PM 發表

玩家下載後只要將檔案解壓至你的FM 2007「data \ db」資料夾內即可。

cant...
回復

原帖由 杰少仔 於 2006-10-20  05:11 PM 發表

cant...

data/db 入面係咪仲有個folder 跟住先有 .db 個的野 ??
回復

原帖由 朗奴基斯 於 2006-10-19  05:39 PM 發表
點解我一入到game就咁ge??

我想問下有咩解決方法?thx!~
回復

原帖由 prutton 於 2006-10-20  05:18 PM 發表

我想問下有咩解決方法?thx!~

http://hkcm.hkehost.net/forum/vi ... &extra=page%3D2
回復

點解我用左假名修正檔後開唔到new game=0=
回復

原帖由 malwath 於 2006-10-19  09:12 PM 發表

但係以前我玩 huge
冇玩巴甲但係巴甲d球隊好多都係真實球員,而家唔玩巴甲就全部變哂灰人
仲有好多21歲19歲以下國家隊都變哂灰人
以前開 huge 唔係咁架嘛,搞到而家我冇得發掘新星

你可以係開game果陣保留其他國家ge球員.........我開england,italy,germany,spain..保留左全部eu national, argentina, brazil, China, Korea, Nigeria, Cameron 重有好幾10個國家>...
呢d野自己調整ge姐........
回復

有次我開新game冇反應,關左之後,再開新game時,load完最後一步開始玩時就冇反應=0=
我試過重裝都係咁,邊個可以幫幫我,plx>.<
回復

原帖由 marcocc122000 於 2006-10-20  09:07 PM 發表
有次我開新game冇反應,關左之後,再開新game時,load完最後一步開始玩時就冇反應=0=
我試過重裝都係咁,邊個可以幫幫我,plx>.<

I'm also have this problem............ tried re-install, open small db alsohave this problem.....
now I can't start any new game.............
回復

快搵人幫下我地啦>.<
回復

原帖由 ray001 於 2006-10-20  09:44 PM 發表

I'm also have this problem............ tried re-install, open small db alsohave this problem.....
now I can't start any new game.............

好多可能性..可能missing data,可能software crash, 可能你隻game唔係買,可能係os 問題.......
亦都可以try下以1個new register name登錄window, 睇下玩唔玩到.......
再唔得...try下close曬所有program, if still can't, than try to format your pc and reinstall window xp ..............
都唔得...就幫你唔到....c
回復

原帖由 阿爆 於 2006-10-20  05:15 PM 發表

data/db 入面係咪仲有個folder 跟住先有 .db 個的野 ??

應該未改之前既 path

data/db/700/inc/all

我試過放係 all 入面
或者 del 左 all 放 inc 入面
都唔得..
回復

network port應該一樣

但呢,一直錯既係10094同10093 的UDP同TCP 同樣都要set virtual server

者係前後四個

10094 - 10093 both,可以咁set
但有d router 就叫from:10094 to:10093  tick: UDP+TCP
回復

原帖由 malwath 於 2006-10-19  21:12 發表

但係以前我玩 huge
冇玩巴甲但係巴甲d球隊好多都係真實球員,而家唔玩巴甲就全部變哂灰人
仲有好多21歲19歲以下國家隊都變哂灰人
以前開 huge 唔係咁架嘛,搞到而家我冇得發掘新星

呢集無得咁玩了
唔選既聯賽人數大幅減少

如果想某國多d青年球員就要選playable
回復