會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 45111|回復: 107

[FM2007] FM2007 兩大殺著+ 4-4-2 Defensive Attacking戰術

第一
角球戰術又可以屈機,Richards都入到2x球一季

第二
同亞洲.美國球會合作,可大大增加商品收入,我每月有成18M,一季就有成216M,多過贏聯賽同歐聯

以下戰術,按照之前的4-1-3-2戰術為藍本,再結合國內外戰術高手的經驗,為每個位置微調.
現在踢了大半季,入球能力依舊強橫,但防守力則大大提升,原因系減少了龍門同後衛發波瘟,防止了對手快速反擊,阻止了角球戰術以及封殺了射手.
大家可以試試

剛剛踢了兩場,一強一弱,一主一中立,A.B隊各一場,同一戰術,入九球失一球,發揮不錯,各位可以參考一下

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

點屈錢架-.-?
回復

係...我搵左日本,美國,中國3個球隊做feeder club, 每年俾佢2m佢地.
但營利超高.

依家已經變左top 1 有球會.
回復

角球戰術點屈o架? 我set左都唔work o既..... 請指教!

原帖由 chicken 於 2006-11-2  09:04 PM 發表
第一

第二
同亞洲.美國球會合作,可大大增加商品收入,我每月有成18M,一季就有成216M,多過贏聯賽同歐聯
回復

屈角球?
放個戰術上黎先啦
回復

原帖由 P.Chou 於 2006-11-2  09:09 PM 發表
係...我搵左日本,美國,中國3個球隊做feeder club, 每年俾佢2m佢地.
但營利超高.

依家已經變左top 1 有球會.

點樣可以搵佢地做feeder club?
回復

我同左FC Dellas同大連合作,d transfer budget加完又加,多到駛唔晒,依家真係有錢無掟洗
回復

係唔係多數都會係成功ar 搵feeder club
回復

點同亞洲美國球會合作
就咁叫董事會叫就得?!
回復

原帖由 chicken 於 2006-11-2  09:04 PM 發表
第一

第二

你個米卡李察士要幾多銀呀???我出到成20m都唔放.............
回復

request feeder club.

request 成功會有幾隊俾你簡.
但邊隊就係電腦簡定俾你..
回復

原帖由 wino 於 2006-11-2  09:28 PM 發表

你個米卡李察士要幾多銀呀???我出到成20m都唔放.............

搵scout check過, 09年要42m - 48m........
回復

我用42M買架
回復

樓主可唔可以放個角球上黎分享下呀?
回復

用heading,jumping高既DC單挑守近柱既DRL,當然.........

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有賬號?會員申請

回復

用曼聯加同亞洲.美國球會,正到爆.
我最勁一個月有26m英鎊 Merchandising 收入. 剛開始新一季的8月.
如果多球星收入可能仲高

回復

咁你點SET RICHARDS呀???
角球時係Attack Near Post定係Near Post Flick On???
回復

Near Post Flick On
回復

原帖由 P.Chou 於 2006-11-2  09:28 PM 發表
request feeder club.

request 成功會有幾隊俾你簡.
但邊隊就係電腦簡定俾你..

如果我揀左1隊,咁幾時可以再搵過第2間球會
回復

原帖由 Jimmy522 於 2006-11-2  10:30 PM 發表

如果我揀左1隊,咁幾時可以再搵過第2間球會

隔一個月睇下有冇得request...
有咪request...冇就直情唔俾簡.
回復