會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Hakkinen

NBA PLAYOFF 2009 II

原帖由 射手shooter 於 2009-6-18  10:01 PM 發表

我唔明木狼點解要咁做

A.Jefferson雖然欠缺星味,不過實用好多

除非有隱患了
回復

原帖由 stephenlion 於 2009-6-18  22:11 發表

除非有隱患了

兩個都做過微創,Amare仲要傷埋隻眼,呢個不穩定因素,加埋約滿,交易可能性上升

不過我唔信單野會搞得成
回復

原帖由 射手shooter 於 2009-6-18  10:26 PM 發表

兩個都做過微創,Amare仲要傷埋隻眼,呢個不穩定因素,加埋約滿,交易可能性上升

不過我唔信單野會搞得成

Amare都唔見得肯去Minnesota....就算肯過去,佢都係hea 打一年跟住講bye bye
木狼你唔好搵黎搞喇
回復

原帖由 henrytam 於 2009-6-16  09:51 發表
Agent: Turkoglu to enter free agencyComment Email Print Share ESPN.com news services

Orlando Magic sharpshooter Hedo Turkoglu's next shot will be at free agency.

Lon Babby, the agent for Turkoglu,  ...

若果留唔到Hedo,魔術可以用另一位被遺忘的哥仔
回復

原帖由 射手shooter 於 2009-6-19  09:14 PM 發表

若果留唔到Hedo,魔術可以用另一位被遺忘的哥仔

WHO?
回復