會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 阿爆

[CM4] CM 03/04 好球員推薦

想問下有無D又平又正又後生既DMC﹐最好2M內﹐25歲以下
有冇20-25歲,平靚正既ML...
要黎接giggs班嫁...
差唔多級數就very good喇~
[QUOTE=cmh_2002]有冇20-25歲,平靚正既ML...
差唔多級數就very good喇~ [/QUOTE]
joe cole
duff
森保達
施多夫
kewell
[QUOTE=cmh_2002]有冇20-25歲,平靚正既ML...
差唔多級數就very good喇~ [/QUOTE]
partridge<----利物浦預備組,22歲(AM RL)
[QUOTE=Louis]joe cole
duff
森保達
施多夫
kewell[/QUOTE]
森保達&施多夫既英文名係咩?
[QUOTE=cmh_2002]森保達&施多夫既英文名係咩? [/QUOTE]
Gianluca Zambrotta 森保達
Clarence Seedorf    施多夫
[QUOTE=cmh_2002]森保達&施多夫既英文名係咩? [/QUOTE]
你唔睇波ga??
[QUOTE=spurs_timduncan] 你唔睇波ga??[/QUOTE]
好多都係識睇英文...唔識中文名~
有冇咩前鋒打單箭頭好架 ?
[QUOTE=CYBASTER]有冇咩前鋒打單箭頭好架 ?[/QUOTE]
Roncatto
[QUOTE=K.Ralf]is there any CHEAP GOOD amr T.T[/QUOTE]
馬白蘭基咪好&#21872;
6.5M可以&#31614;
好多15以上
Pa-Modou Kah
D/DM RC
Norway
3M (Min. Release)

Andre Muri
DC
Norway
2.5M
[QUOTE=geovanni]馬白蘭基咪好&#21872;
6.5M可以&#31614;
好多15以上[/QUOTE]

我用佢同Scholes一人一場正選....佢係差在唔係好穩定.......整體唔錯
[QUOTE=瘋狗症]想問下有無D又平又正又後生既DMC﹐最好2M內﹐25歲以下[/QUOTE]
N Diaye
打甲,乙組殺哂
[QUOTE=lungcheong4]有冇咩右閘推介?
要夠班打大球會~(我用阿仙奴,賣左羅倫 )
平就最好啦~~
我用small db....仲係開英超,英甲都冇開...
搵唔到太多人.... [/QUOTE]
Volz     

Danny MIlls 啦
一開始就transfer listed
[QUOTE=cmc_chris]Volz     

Danny MIlls 啦
一開始就transfer listed[/QUOTE]
用加利,海地好過................
如果一開始賣羅倫,就簽查比c啦
[QUOTE=spurs_timduncan]用加利,海地好過................
如果一開始賣羅倫,就簽查比c啦[/QUOTE]

qpr 有個frobes/forbes 好鬼勁
係安德列治有條友叫”kompany”....唔錯~~真正o既man.utd都好似想買~
[QUOTE=javier_ywc]係安德列治有條友叫”kompany”....唔錯~~真正o既man.utd都好似想買~[/QUOTE]
17歲DC
Robinho.....19
Areta.........21