會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: J-Klinsmann18

舊情...

原帖由 逆襲之元氣艾凡 於 2006-6-6  07:02 PM 發表
首先如果我係你, 我會揀s...

有冇睇過方力申同stephy 果套獨家試愛?

雖然情況不盡相同...  但如果唔想令s 心裡有條刺... 最好自己唔好行差搭錯..

至於t, 明知你有女友都行埋黎... 依類人我不太抱有好感. ...

你又調轉左…

T先係現任…
回復

調轉想,愛情唔係MC題,其實唔係一定係二揀一,你可以兩個都揀。

S擺明唔介意你有女友,你大可以一腳踏兩船,然後同女友講清楚:你而家兩個都喜歡。

你女友有權去選擇,一搶你回來、二放棄。

如果是一,咁好簡單,你可以同S係埋一齊。

如果是二,就讓時間來證明你愛誰多一點。

你有機會選擇,你女友亦有機會選擇,為何不選?總好過,你選左T又掛住S,對兩個都唔公平。始終S係你情意結,你唔試唔甘心。

當然,你要面對一個可能的結局,就是同時失去兩個人,但唔賭又點知時運高,高風險,高回報。

來吧﹗轟轟烈烈地愛一次﹗
回復

或者兩個都中意係真係難選o的, 咁要衝量下你到底真心愛邊個, 我覺得鍾意係可以鍾意多過一個人, 但愛既只可以得第一個!

與其理兩年唔兩年, 不如你諗下自己放唔低邊個多o的? 兩年以黎你gf係同你經歷左好多野, 但S 一出現就可以令你咁, 你係咪要諗下點解會咁? 如果你係認定左你女朋友, 真心愛佢既話, 無論任何人既出現都唔會令你動搖. 相反, 如果你係真心愛S, 從來未忘記過佢, 點解你又會咁猶豫不決?

呢o的野又無話玩唔玩火既, 其他人唔係你, 又點知你有幾放唔低S?

所以唔洗理我地點講, 最重要係自己考慮清楚選擇邊個, 如果選擇左, 就盡快解決件事, 唔好拖泥帶水, 否則三個都會被傷害.

"愛情裡沒有對錯, 沒有輸贏, 只有愛或不愛"
回復