會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: fs_union

D2.1專屬討論區

原帖由 fs_union 於 2011-3-7  12:11 AM 發表

都是那一句:::作客評分5.9可以羸到主場評分6.9,真的不可思議。
(唯一解釋就是SERVA的問題了)

註: 這個評分是可信的,這從球員實力(薪金)及狀態(DMI)推敲的。 ...

明顯就係靠個人球員將評級拉高
既然覺得唔岩聽咁算
回復

我承認之前有唔少比賽都係靠ts 同 form 拉出黎
今季訓練欠佳加上ts 低
所以評級都唔夠高
我覺得今場可能輸ts 同埋正選PG 缺陣
加上PG 位個犯影響對比賽貢獻不多
但其實輸13 又真係太多喇~
回復

原帖由 marconic 於 2011-3-7  11:51 PM 發表
所以評級都唔夠高
但其實輸13 又真係太多喇~ ...

在此場球賽中,Toronto Rippers 在球場上比 Love Baby 較努力。
回復

原帖由 jeffreyching 於 2011-3-8  02:03 AM 發表

在此場球賽中,Toronto Rippers 在球場上比 Love Baby 較努力。

難怪...Fs真係COPY D唔COPY D
睇到咁 我唔覺得有咩出奇既賽果

回復

原帖由 spring 於 2011-3-8  04:19 AM 發表

難怪...FC真係COPY D唔COPY D
睇到咁 我唔覺得有咩出奇既賽果

我都睇漏左-_-
回復

原帖由 marconic 於 2011-3-7  11:51 PM 發表
所以評級都唔夠高
但其實輸13 又真係太多喇~ ...

忘到想死

我有看到ts的問題,但評級應該是已經根據ts及表現得出的(我以前在forum曾問過)

另有一場不可思議的賽事:

2011/3/8 聯賽

球賽結果:
客隊 V.S. 主隊         1         2         3         4         總分
快樂籃球會         31         25         18         17         91
BC Lorenzo         19         24         24         21         88
快樂籃球會         - 評級報告 -         BC Lorenzo

外線快攻戰術         - 進攻策略 -         一般穩攻戰術
人釘人/ 單對單         - 防守戰術 -         人釘人/ 單對單

優秀 (8) (低)         - 外線得分 -         穩定 (7) (中)
中下 (5) (高)         - 內線得分 -         及格 (6) (中)
及格 (6) (中)         - 外線防守 -         穩定 (7) (高)
及格 (6) (高)         - 內線防守 -         優秀 (8) (低)
中下 (5) (中)         - 籃板能力 -         及格 (6) (高)
弱 (4) (中)         - 進攻流程 -         及格 (6) (低)

在此場球赛中,雙方球隊的專注程度不相伯仲。

平均評級:

快樂籃球會         6.0
BC Lorenzo      7.0

不過這場分差只有3分,另外這個評分似乎不太可倌。
(註:BC Lorenzo之前從未達7,連6字頭都只有3次。)
回復

思臣15狀況:

西46-18東
回復

原帖由 fs_union 於 2011-3-9  11:02 PM 發表

忘到想死

我有看到ts的問題,但評級應該是已經根據ts及表現得出的(我以前在forum曾問過)

另有一場不可思議的賽事:

2011/3/8 聯賽

球賽結果:
客隊 V.S. 主隊         1         2         3         4         總分
快樂籃球會         31         25         18         1 ...

我果邊rating係低過平時, 因為傷人+6犯
對面咩事我就唔知, 可以係我d大後內備拉高佢少少
嬴是-6
回復

其實bc lorenzo唔係一隊弱隊
弱ge...只係戰術呢一環...
回復

原帖由 fred_yau 於 2011-3-10  10:29 AM 發表
其實bc lorenzo唔係一隊弱隊
弱ge...只係戰術呢一環...

我只是說出我看得見的事實,而看LOR今季的人腳,真的不易做到7。
回復

http://www.buzzerbeater.com/team/51561/transferhistory.aspx
呢個先係bc lorenzo既問題所在
佢用咁既人打D2
做到咁好勁...
代表作
http://www.buzzerbeater.com/match/29910492/boxscore.aspx
回復

原帖由 jeffreyching 於 2011-3-12  12:50 AM 發表
http://www.buzzerbeater.com/team/51561/transferhistory.aspx
呢個先係bc lorenzo既問題所在
佢用咁既人打D2
做到咁好勁...
代表作
http://www.buzzerbeater.com/match/29910492/boxscore.aspx ...

那場比賽淫賤出了一個很弱的輪換陣容,因他國家杯要對JAZZ#1。

一場半場的比賽不能代表全部。例如ICBC今季唯一敗仗是我取得,那又如何?我現在連分組第6都做唔到!
回復

50勝率都要排在分區第7,真悲哀。
回復

原帖由 fs_union 於 2011-3-13  01:33 AM 發表
50勝率都要排在分區第7,真悲哀。

見到對面岸...
覺得自己好幸運
回復

Happy真厲害,個件野賣到接近300K。
回復

原帖由 fs_union 於 2011-3-18  05:42 PM 發表

尼啲特別貨真係幾好賣
小弟今季賣左四隻0-潛力 都賣左幾十萬
回復

原帖由 fs_union 於 2011-3-18  05:42 PM 發表

有運=]
回復

原來今日得我一隻age 40+人賣緊
回復

原帖由 jeffreyching 於 2011-3-18  09:06 PM 發表

原來今日得我一隻age 40+人賣緊

我經常想買一隻咁嘅野,但又唔想用太多錢,所以到而家都未BID到。
回復

嘩!
HAPPY連續2件收成60個,勵害勵害。
回復