會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz

簡單好玩故事接龍1--何利西填海變斷背

何利西竟然一野就打瓜左多多
呢個結果令好多人都估佢唔到
賽前賠率1-1000既何利西
點解可以爆冷一野打贏左多多呢?
回復

原來何利西處於捱打局面
比多多打到一扑一碌
好衰唔衰
當多多向何利西面部施以一記重拳時
何利西不能自制地突然從口中噴出無數個銀仔
出乎意料地撃暈了多多
於是何利西決定縛起多多,脅持他去找傑夫.....

回復

點知, 傑夫竟然比登勤早一步擒拿, 帶到史譚的痴漢聖地, 究竟呢兩條友有什麼陰謀? 傑夫的兄弟會歸何方?
回復

原來當年史譚同何利西因為一舖winning而結怨
o係史譚知悉何利西需要傑夫細佬醫病後
就以馬基色誘登勤
要登勤將傑夫綁返黎
回復

依家分開左兩邊陣營,小西捉左多多,登勤同史譚捉左傑夫
小西捉多多係為左換傑夫兄弟,登勤捉傑夫係為左馬基,史譚捉傑夫係為左小西達唔到目的
(咁那亂)
何利西:"做乜愈黎愈多人知道我便秘屙唔到錢呢件事"
多多:"吹呀!"
何利西:"暈到都咁串"
多多:""
何利西:"既然咁多人知,我決定見一個..."
回復

依d先係故嘛

傑夫果個....
回復

o係小西知道已經十九幾萬人知佢便秘後
傑夫又俾史譚登勤捉左
佢決定去見一個人
一個可以改寫佢一生命運既人
依個人
就係....阿U!!!
回復

阿U見到何利西之後~何利西同佢表明一切~阿U聽完之後即刻笑到hihi
何利西:"你笑乜x野呀"
阿U:"點解你唔試下o係前面出呢"
何利西恍然大悟
於是佢再度吞下一個硬幣~用力o係前面谷佢出黎~此時~意想不到的事發生了.....
回復

原帖由 孫中謝拉特.奧雲 於 2006-3-21  12:01 PM 發表
阿U見到何利西之後~何利西同佢表明一切~阿U聽完之後即刻笑到hihi
何利西:"你笑乜x野呀"
阿U:"點解你唔試下o係前面出呢"
何利西恍然大悟
於是佢再度吞下 ...

點知個銀太大, 兄弟太小, FJ爵士Fing 到塞左
四面楚歌之下, 何利西見到一張經典海報 - 七擒七縱七色狼
為了採陽通 J, 何爵士決定, 撇下阿U, 千里走單騎到 NDS Orz 之國找 - 七狼
可惜, 原來七狼因追假眼人不成, 頓入空門, 七狼的名號, 都係因為七色狼去色, 不再惦掛塵世之事, 對 FJW 都係愛莫能助

究竟 FJW 爵士塞在小兄弟的銀何去何從呢?
回復

何利西愈見愈多人
但愈見得多人並唔代表幫到佢個病
反而俾愈多人知道佢既秘密
連基於同七狼都幫佢唔到既情況之下
佢決定自己搞掂,將塞於JJ入面既銀仔拎返出黎
佢拎起把大較剪,剪佢條細JJ
第一次剪,唔中
再剪,又唔中
第三次,都係唔中
何利西知道要用較剪剪出黎係唔可能既事
(就好似你俾條刺插左入隻手指,但條刺細得濟,用鉗鉗唔返出黎既道理一樣)
佢決定練Fing J神功
終於都俾佢練到好似蜥蝪咁
佢JJ愈Fing愈有, 永遠都唔會停止
塞翁失馬焉知非福
雖然佢冇左屙銀呢個能力+俾人知道左佢既醜事
但唔緊要,因為佢傻下傻下練成左新既神功
佢認為Fing J神功,可以幫佢達成用銀仔填平維港既夢想

佢決定憑Fing J神功去..............
回復

去報仇!!
佢決定要將所有取笑過佢既人
所以知佢醜事既人滅口!!
而佢第一個目標就係俾佢綁左返黎既子彈
佢將條J當係鞭咁
一野一野咁鞭落子彈度
回復

結果何利西鞭斷左幾百條鞭,乜野狗鞭牛鞭馬鞭象鞭都出齊
都未邊得斷子彈果度
何利西梗係覺得好唔忿氣啦,點解人地果度咁堅,佢自己果度就咁流
強烈既對比之下令何利西產生左輕生既念頭
回復

原帖由 捷克NeVeD子彈 於 2006-3-21  01:59 PM 發表
結果何利西鞭斷左幾百條鞭,乜野狗鞭牛鞭馬鞭象鞭都出齊
都未邊得斷子彈果度
何利西梗係覺得好唔忿氣啦,點解人地果度咁堅,佢自己果度就咁流
強烈既對比之下令何利西產生左輕生既念頭

正當小西打算用條J鞭打自己個陣
佢突然醒起自己冇理由咁傻
就算打唔爆多多個度都冇理由自殘身體
傑夫個度un短都苟且於世上
於是佢諗到一個念頭
用條J kun住多多然後拖佢出去遊街示眾
正當佢準備出門口之際
門鐘響起...
佢開門見到兩個人
「你好,我個名叫講野無pt的人,佢係餚底獸當奇導演。
原來佢兩個求先係樓下咁岩望到小西怒鞭多多一幕
認為佢好適合做新戲「大長鞭」主角
究竟小西可唔可以一舉成名達成心願呢?

回復

何利西憑呢套大長鞭
係娛練圈一the成名
佢仲入圍左奧斯卡最街男主角侯選名單當中
回復

正當何利西諗住自己名利雙收
準備問餚底獸當奇要片酬完成心願既時候
當奇話
「他x的正傻B!你當初簽合同個陣已經講明你係義演既
片酬就冇架喇,但要對付傑夫同醫便秘我都仲有辦法....」

回復

(當奇加返句他x的正傻b會神似d)
回復

原帖由 捷克NeVeD子彈 於 2006-3-21  03:59 PM 發表
(當奇加返句他x的正傻b會神似d)

(駛唔駛加返句人不能無恥到這個地步)
回復

原帖由 阿忠 於 2006-3-21  04:02 PM 發表

(駛唔駛加返句人不能無恥到這個地步)

as u like
回復

到底當奇既方法係乜呢?
原來佢用佢o係牙醫診所學番黎既武功~格硬用鉗幫FJ西拉番個銀仔出黎喎
FJ西真係諗起都驚呀
說時遲那是快~講野無pt的人就從後偷襲FJ西~FJ西就咁暈左喇
可憐既FJ西將要受到當奇既撕暴(?!)之際~最街男配角多多突然講左一句野....令到無pt同當奇呆哂
到底多多講左d咩呢.......
回復

多多話「其實我可以幫西西吸出黎...
原來多多係被虐狂
自從比小西用FJ法鞭打之後已經深深愛上左佢
結果多多成功用口幫何利西吸返個銀出黎
始終小西便秘既問題仍然未解決到...
不過....從呢刻開始....
小西向傑夫報仇又多左個幫手喇....
佢地打算再搵幫手....
目標係被操控既細s燈勤同佢親密朋友大S史密飛...

回復