會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2244|回復: 13

請求教導---日本 Kamo 問題

各路兄台, 請問知唔知 日本 既 kamo shop 會唔會寄貨去香港?

小弟想 kamo 訂d波衫, 但send左個email 去問寄唔寄香港, 等左好耐都冇回應

有冇邊位兄台可以指點一下??

感激流涕...
原帖由 hanabi 於 2006-7-20  12:17 AM 發表
各路兄台, 請問知唔知 日本 既 kamo shop 會唔會寄貨去香港?

小弟想 kamo 訂d波衫, 但send左個email 去問寄唔寄香港, 等左好耐都冇回應

有冇邊位兄台可以指點一下??

感激流涕...

Kamo....應該唔寄的~
個website咁講~
日本国内居住のお客様のみとさせていただきます。
配送は日本国内に限らせていただきます。

睇漢字都應該明吧~
回復

好似全部日本波衫鋪都唔做外國訂單架
回復

唔识日文...睇唔明.....
回復

原帖由 lokan 於 2006-7-20  01:24 AM 發表

日本国内居住のお客様のみとさせていただきます。
配送は日本国内に限らせていただきます。

識日文都o吾識translate~~
用o甘多使役形+ていただきます(もらう的敬体)....
回復

原帖由 george_5002 於 2006-7-20  09:18 PM 發表

識日文都o吾識translate~~
用o甘多使役形+ていただきます(もらう的敬体)....

日本&#22269;&#20869;居住&#12398;&#12362;客&#27096; <--Japanese residence customer
&#12398;&#12415; <--only
&#12392;&#12373;&#12379;&#12390; <--make--> &#12356;&#12383;&#12384;&#12365;&#12414;&#12377; <--接受
回復

唔該晒呀!!

咁想問下有冇邊位兄台會去開日本,

可以順道幫手, 到 kamo 幫小弟買件波衫返來?

of course會俾返運費啦^^

thank you!! 可以既話請 pm 小弟~~
回復

原帖由 hanabi 於 2006-7-22  12:48 AM 發表
唔該晒呀!!

咁想問下有冇邊位兄台會去開日本,

可以順道幫手, 到 kamo 幫小弟買件波衫返來?

of course會俾返運費啦^^

thank you!! 可以既話請 pm 小弟~~

我呢期唔得閒,遲o的吧....
同埋KAMO o的野貴o的的~~~
回復

咁除左 kamo 之外仲有冇邊度有多 J-league 波衫賣?

咁 lokan 兄, 如果你遲d真係過去日本, 陣可唔可以通知小弟呀?
或者到時 pm 我呀~

唔該唔該唔該唔該唔該!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復

原帖由 hanabi 於 2006-7-23  04:06 AM 發表
咁除左 kamo 之外仲有冇邊度有多 J-league 波衫賣?

咁 lokan 兄, 如果你遲d真係過去日本, 陣可唔可以通知小弟呀?
或者到時 pm 我呀~

唔該唔該唔該唔該唔該!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

我日本有線人....
(一大班日本妹~~~)
回復

我可以ship到日本再轉ship黎hk.
不過得1件就廢事煩了.
回復

我想要唔止一件的~~

但係最緊要都係要睇下可以幫小弟位兄台肯帶幾多件返 hk...

再唔係, 如果有人肯, ,其實可唔可以suggest下搞個 kamo 團?

前行謝過!!
回復

原帖由 hanabi 於 2006-7-23  04:50 PM 發表
我想要唔止一件的~~

但係最緊要都係要睇下可以幫小弟位兄台肯帶幾多件返 hk...

再唔係, 如果有人肯, ,其實可唔可以suggest下搞個 kamo 團?

前行謝過!!

you hold law~
回復

我就係冇人日本邊,

如果唔係我都唔使搵人幫忙啦......
回復