會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Raul_Gonzalez

[西] 西甲 15-16 第2輪 (之後國際賽)

那些年,最後Fernando, Melli, Dani 甚至 Arzu 都無成才。

現在已經再沒有愛。
TAMTOM 發表於 2015-9-3 22:52

回復

DAVID DE GEA is considering signing a new deal with Manchester United

如果唔係點 ...
截拳道小子 發表於 2015-9-2 19:31

一係叠埋心水做曼門神law
回復

係喎
迪波斯基所選三位門將今季暫時喺頂級聯賽上陣合共零次 (沙治奧.列高雖已獲正式提升轉著西維爾 #1, 但歐超盃同西甲都暫時做返葡萄牙副選國門比圖的後備先)
預計仲係正選的隊長更係已離開頂級聯賽
回復

我地就簽件唔等駛 (唔駛利申啦我)
馬會就識搶 "新馬斯查蘭奴" 克蘭尼域達

冇眼睇

咩冇眼睇呀?
就開咧架喇!
Raul_Gonzalez 發表於 2015-8-19 08:50

ESPN FC
2小時

Leo Messi and Sergio Aguero may have stolen the headlines for AFA - Selección Argentina, but one Club Atlético River Plate star showed he might be the replacement for Javier Alejandro Mascherano in the future.

克蘭尼域達已投馬會
借回河床到年尾 (挑埋巴卡夢四機先)
回復

16歐國外 主 斯洛伐克 (@奧維耶多, 馬達重新入伍適逢其會...有得踢先算) (卡梳拿都係重返佢家鄉青訓舊會主場為國作賽)

16歐國外 客 馬其頓
Raul_Gonzalez 發表於 2015-8-28 18:54

Juan Mata
已讚好的專頁 · 29 分鐘轉自 Facebook Mentions ·

Muy feliz de volver a casa con la Selección Española de Fútbol (SeFutbol)! So good to be back! #Oviedo #Asturias #CarlosTartiere

回復

魯爾退休
回復

魯爾退休
小妖 發表於 2015-9-6 00:19

確認?
二次掛靴
回復

確認?  
二次掛靴
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-6 00:39

西班牙人名宿魯爾
回復

西班牙人名宿魯爾
小妖 發表於 2015-9-6 01:00

譚梅度臨老傷多鑊冇計啦

魯爾就早前話過等到進行中的球季完成後先決定係咪提早掛靴 (因佢簽咗唔止一年, 好似係)
回復

16歐國外 主 斯洛伐克 (@奧維耶多, 馬達重新入伍適逢其會...有得踢先算) (卡梳拿都係重返佢家鄉青訓舊會主場為國作賽)

16歐國外 客 馬其頓
Raul_Gonzalez 發表於 2015-8-28 18:54

首循環客負 2:1 (古茨卡, 史托治; 柏高.艾卡些爾)
西班牙暫仍落後六場全勝的榜首斯洛伐克三分

UEFA 嘛
即係西班牙今場只要主勝斯洛伐克一蛋就夠贏對賽而反搶榜首
回復

命運就是可能如此弄人...

西班牙第一百場由聖伊卡 (今場係佢第一百六十三 cap) 做隊長
正係佢臨老出國之後首次為國披甲...
回復

五分鐘內完成...
剷個新頭的新任RM隊長SR派大膠不死
多得客隊翼鋒踢前鋒的羅拔.馬克單刀失機射斜
轉頭
DS21 睇準 chip 過頭直線妙傳交出助攻

佐迪.艾巴入楔左輔靈機一觸不如順勢起跳頂入首球, 結束佢國際賽入球荒 (原本明天就滿兩年), 左翼料踢左翼衛的巴卡系已於大國腳生涯入夠半打

就咁達成足以升上榜首的主勝一蛋局面
回復

莫拉達 (約半年前一箭定江山主勝烏克蘭一蛋) 因傷落伍
只做電視機前的主隊球迷

Alvaro Morata
已讚好的專頁 · 10 分鐘 ·

Desde Turín toda la fuerza chavales!! #VamosEspaña

回復

DC19 單刀搏得十二碼
客隊斯洛伐克門將高薩錫冇被判職犯而只領黃 (球證決定力保今場勝負仍然可能未定吧) (儘管佢冇出腳) (DC19 哩球就擺明一有接觸就跌架喇)
小白操刀極刑建功
西班牙喺三份一場波之後拉開兩蛋
表面上形勢大好但實際上仲有些微可能急轉直下...
回復

完半場前四分鐘
聖伊卡西班牙隊長百場紀念終於錄得首次撲救 (咸錫隊長遠射)

兩蛋到完半場
而斯洛伐克對上一場失多過一球已係接近兩年之前嘅事...
回復

下半場初段
半場入替羅拔.馬克的杜利斯左輔勁射遠柱被聖伊卡隊長撲出底線

差d就出現我早前所言的些微可能性的開端...
回復

命運就是可能如此弄人...

西班牙第一百場由聖伊卡 (今場係佢第一百六十三 cap) 做隊長
正係佢臨老出國之後首次為國披甲...
Raul_Gonzalez 發表於 2015-9-6 02:47

UEFA EURO
7分鐘

Iker Casillas hits 100 matches as Selección Española de Fútbol (SeFutbol) captain... on his first-ever Spain match as a non-Real Madrid C.F. player.
回復

不出所料
兩位奧維耶多青訓
馬達齋坐
卡梳拿有得後備上陣
回復

Casillas 重有無機會最後一次大賽正選
回復

Casillas 重有無機會最後一次大賽正選
TAMTOM 發表於 2015-9-6 09:59

視乎迪希亞幾時做返曼聯主力門將
回復