會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: spurs_timduncan

[CM4] CM 03/04 問題區

snslee 該用戶已被刪除

CM0304有沒有創造球員的"上限"

即是有沒有說只可創造多少個球員?
[QUOTE=海神航]請問點贊同鬧d球員架...?
玩左成半個月都未知 [/QUOTE]
要打左5場正式比賽先有
[QUOTE=海神航]以我所知...
大B Database有多d人, 但load耐d;
而M Database則屬中間的;
小S Database就小d人, 但load得最快
請各位高手補充丫 [/QUOTE]
仲要睇埋有冇用full-detail
[QUOTE=snslee]即是有沒有說只可創造多少個球員?[/QUOTE]
唔明你up乜....
[QUOTE=rob van dam]唔明你up乜....[/QUOTE]
佢應該話用editor最多可以整幾多人

係無限,但4.1.2好似整多個2個就有bug
[QUOTE=rob van dam]仲要睇埋有冇用full-detail[/QUOTE]
依個勁慢+勁無用
點解你地搵到0多又平又好用架球員架....我only識搵出左名ge 細路咋....
[QUOTE=Anthony1019]點解你地搵到0多又平又好用架球員架....我only識搵出左名ge 細路咋....[/QUOTE]
用search,跟咁d位置強ge數值搵lor
唔知點解成日都自動續約
明明我唔想同佢續約
我都冇set到會自動架嗎
[QUOTE=xavixavi]1. run over ball
2. offer short opion
3. lurk outside area
4. attack ball from edge of area
5. come short
6. near post
7.full back
8. stand on far post 同attack far post 有咩分別

li d 英文唔識解
請各位大佬help me[/QUOTE]
1. run over ball --- 跨(走)過球
2. offer short opion --- 係角球位附近 , 隨時開短角球
3. lurk outside area --- luck : 潛伏 , 係禁區外待機
4. attack ball from edge of area --- 係小禁區攻門
5. come short --- 走近幫波
6. near post --- 走近柱
7. full back --- 係咪想話stay back ?? 留守
8. stand on far post 同attack far post 有咩分別
Stand on far post --- 企遠柱
attack far post --- 攻遠柱
[QUOTE=garnett887192003]唔知點解成日都自動續約
明明我唔想同佢續約
我都冇set到會自動架嗎[/QUOTE]
係咪你自己續左唔知 覺  
[QUOTE=爆牙度]係咪你自己續左唔知 覺  [/QUOTE]
我理都唔想理呀
果d諗住約滿就走架嗎
[QUOTE=garnett887192003]我理都唔想理呀
果d諗住約滿就走架嗎[/QUOTE]
即係有news 話續約你全部都reject??
[QUOTE=rob van dam]要打左5場正式比賽先有[/QUOTE]
會響邊度有個Button架? 3q
[QUOTE=爆牙度]即係有news 話續約你全部都reject??[/QUOTE]
係呀
全部都係withdraw晒呀
[QUOTE=海神航]會響邊度有個Button架? 3q [/QUOTE]
前幾頁
有講架
仲有埋相添
[QUOTE=海神航]會響邊度有個Button架? 3q [/QUOTE]
http://www.gamenetasia.com/forum ... mp;page=5&pp=15

第79POST
通常D球員幾時先會再生番.......
[QUOTE=TAMTOM]通常D球員幾時先會再生番....... [/QUOTE]
退休之後個季
[QUOTE=spurs_timduncan]退休之後個季[/QUOTE]
咁會唔會有例外