會員申請
搜索
熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: spurs_timduncan

[CM4] CM 03/04 問題區

xavixavi 該用戶已被刪除
1. 大家既server 名要一樣(你可以係Edit Preferences 個度較) , 做host o個個要tick 埋個格仔
2. start new game 或者load save
3. join 個o的就揀"join network play"
4. 打入host o個個人既ip

以上四點我地都做齊
但係都玩唔倒
入左ip之後係呆等
請高人指教
有冇一樣工具可以幫我搵再生球員ga?
[QUOTE=皮利斯]有冇一樣工具可以幫我搵再生球員ga?[/QUOTE]
cm0304應該未有

只好用player id搵
[QUOTE=spurs_timduncan]cm0304應該未有

只好用player id搵[/QUOTE]

player id?
editor 裏面果個?
點用?
[QUOTE=皮利斯]有冇一樣工具可以幫我搵再生球員ga?[/QUOTE]
有仲使玩既??!!!

成隊後生版明星隊
[QUOTE=皮利斯]player id?
editor 裏面果個?
點用?[/QUOTE]
用search cm

e.g.
當bergkamp ge id係123456(search cm睇到,內置個個editor都睇到)
咁我當佢等2季退休,又無做cocah
之後個年應該有個player id又係123456 ge球員出現
[QUOTE=cmc_chris]有仲使玩既??!!!

成隊後生版明星隊 [/QUOTE]
以前有架喎....
[QUOTE=基維蝦]以前有架喎....[/QUOTE]
咪係lor
[QUOTE=xavixavi]1. 大家既server 名要一樣(你可以係Edit Preferences 個度較) , 做host o個個要tick 埋個格仔
2. start new game 或者load save
3. join 個o的就揀"join network play"
4. 打入host o個個人既ip

以上四點我地都做齊
但係都玩唔倒
入左ip之後係呆等
請高人指教[/QUOTE]
入完ip 有冇出咩message ??
[QUOTE=spurs_timduncan]用search cm

e.g.
當bergkamp ge id係123456(search cm睇到,內置個個editor都睇到)
咁我當佢等2季退休,又無做cocah
之後個年應該有個player id又係123456 ge球員出現 [/QUOTE]
係咪一定一樣架
唔知點解我個save
羅馬里奧退左休
我唔記得個id係咩
但係flamengo無啦啦出現左個
potential195,current都有140
佢id係2000006752
[QUOTE=garnett887192003]係咪一定一樣架
[/QUOTE]
yes
請問mcm0304既修改器
最新可以修改version4.1.3邊到有得download
可唔可以post 條link?謝謝
[QUOTE=ar U]請問mcm0304既修改器
最新可以修改version4.1.3邊到有得download
可唔可以post 條link?謝謝 [/QUOTE]
仲未有
[QUOTE=garnett887192003]係咪一定一樣架
唔知點解我個save
羅馬里奧退左休
我唔記得個id係咩
但係flamengo無啦啦出現左個
potential195,current都有140
佢id係2000006752[/QUOTE]

佢ID 係14643
[QUOTE=spurs_timduncan]佢ID 係14643[/QUOTE]
依家flamengo果條友
同羅馬里奧有8成似
但就係個id唔同
唔知係咪佢既再心添架??
[QUOTE=garnett887192003]依家flamengo果條友
同羅馬里奧有8成似
但就係個id唔同
唔知係咪佢既再心添架??[/QUOTE]

你個個係咪錯
無理由咁多數字GA

PLAYER ID係Unique ID(searchcm咁寫)

你係咪睇錯
[QUOTE=spurs_timduncan]你個個係咪錯
無理由咁多數字GA

PLAYER ID係Unique ID(searchcm咁寫)

你係咪睇錯[/QUOTE]
就係咁先奇
前面我貼左圖喇
[QUOTE=garnett887192003]就係咁先奇
前面我貼左圖喇[/QUOTE]
你睇o個個2000006752 係咪Unique ID 黎ga ??
[QUOTE=爆牙度]你睇o個個2000006752 係咪Unique ID 黎ga ??[/QUOTE]
係呀
請問波士文係點樣整ga??????????
仲有點樣先知o個d球員ge unique no. ga?????????????